Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Ekonomi 29 Temmuz 2021 - 11:53 Yorum: 0

Başkan Günel ve ekibi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam Kuşadası Belediyesi yöneticileri, mahallelere ve esnafa yaptığı ziyaretleri...

Başkan Günel ve ekibi mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlara yerinde çözüm üretmeye devam Kuşadası Belediyesi yöneticileri, mahallelere ve esnafa yaptığı ziyaretleri sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, Kadıkalesi Mahallesi'nin ardından Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni ziyaret ederek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Sorunlara anında müdahale anlayışıyla çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kuşadası Belediyesi'nde, Başkan Ömer Günel ve ekibi kentte adım atılmadık yer bırakmıyor. Bu kapsamda daha önce Güzelçamlı ve Kadıkalesi Mahallelerini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu'nun son durağı Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali oldu. Güvercin Masa gezici ekibinin de eşlik ettiği ziyarette Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, otobüs terminalinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Batçıoğlu, otogarın yenilenmesi gereken bölümleri hakkında esnaftan bilgi aldı. Gezici ekip personeli ise talep formu oluşturup, istekleri eş zamanlı olarak ilgili birim müdürlüklerine iletti.

Kuşadası Belediyesi'nin her zaman esnafın yanında olduğunu belirten Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, "Otogarda inceleme yaparak başta temizlik olmak üzere birçok konuda esnafla fikir alış verişinde bulunduk. Kuşadası otogarı, özellikle turizm sezonunda kentimize gelen binlerce ziyaretçiyi karşılayan çok önemli bir merkez. Otogarın şartlarını iyileştirme konusunda yetki ve imkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber