Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:22 İskenderun Körfezi’nde şimşeklerin dansı geceyi aydınlattı00:31 Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya ka...00:21 Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama00:18 Genç kızlar gelinlik giyip 9/8 müziklerle Hıdırellez’i kutladı23:50 TBMM Başkan Kurtulmuş: “Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak s...23:34 Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı23:28 Hamas’ın ateşkesi kabul etmesi Gazze’de sevinçle karşılandı23:26 TBMM Başkanı Kurtulmuş: "(Güney Afrika’nın İsrail’e açtığı ‘soykırım’ davas...23:15 Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı23:15 Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi23:14 Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”23:13 İsmail Kartal: “Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız”23:11 İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı23:10 Enkazdan sağ çıkan Hediye hayırseverlerin desteğiyle dünyaevine girdi23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 1
Ekonomi 26 Nisan 2024 - 14:07 Yorum: 0

Kadın üreticilerin emeği değer görüyor

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve çalışmal...

Kadın üreticilerin emeği değer görüyor

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.
Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği proje ve çalışmalar ile üretici kadınların emeğine sahip çıkmayı sürdürüyor. İlk olarak Temmuz 2019’da hizmete başlayan ve kent halkı tarafından çok sevilen Kadın Üretici Ürün Satış Noktası haftada üç gün olmak üzere Özdilek Sanat Merkezi, Batıkent Mahallesindeki Hasan Âli Yücel Belde Evi ve Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde hizmet veriyor. Kırsal mahalle sakini üretici kadınlar, kurulan tezgahlarda ürettikleri doğal ürünleri kent halkının beğenisine sunuyor. Eskişehirlilerden ilgi gören ürünler, kadınların emeklerini kazanca dönüştürmesini sağlıyor. Tepebaşı Belediyesi tarafından ücretsiz tezgah, çadır gibi imkanların sağlandığı Kadın Üretici Ürün Satış Noktası ile kadınlar, doğal ürünlerini Eskişehirlilerle buluşturuyor. Kadın üreticiler kendilerine verilen imkandan dolayı Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkürlerini iletirken, vatandaş da doğal ürün tüketmekten ve kadınlara destek olduklarından dolayı memnun olduklarını ifade ediyor.
Kadın Üretici Ürün Satış Noktası; salı günleri Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde Avlulu Çarşı arkası, perşembe günleri Özdilek Sanat Merkezi bahçesinde ve cumartesi günleri de Batıkent Mahallesindeki Hasan Âli Yücel Belde Evi bahçesinde Eskişehirliler ile bir araya geliyor.
El işi ürünler beğeniye sunuluyor
Öte yandan Kadın Üretici El İşi Satış Noktası da faaliyetlerine devam ediyor. Kırsal mahalle sakini üretici kadınlar, çarşamba günleri Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde, el emeği göz nuru el işi ürünlerini kent halkının beğenisine sunuyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber