Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

Başkan Kılıç’tan kutlu zaferin yıl dönümünde beraberlik vurgusu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize...

Başkan Kılıç’tan kutlu zaferin yıl dönümünde beraberlik vurgusu

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize prangalar vurulmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz" dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94'üncü yıl dönümü, Kağıthane Meydanı'nda gerçekleşen törenle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törene Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte Kaymakam Hasan Göç, askeri ve mülki erkan, STK yöneticileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Milli birlik ve beraberlik ruhuyla 94 yıl önce düşmana karşı büyük bir zafer kazanıldığını hatırlatan Başkan Fazlı Kılıç, "Biz büyük bir milletiz. Hürriyetimize prangalar vurulmasına asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Neredeyse üzerinden bir asır geçmesine rağmen hala daha ülkemiz üzerinde oyunlar oynanmakta. İçimizdeki ve dışımızdaki düşmanları yine aynı birlik ve beraberlik ruhu bozguna uğratacaktır. Bunu son olarak 15 Temmuz gecesi gördük. 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir kez daha Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz'un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal'i ve dava arkadaşlarını minnetle yad ediyor, tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber