Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ağustos 2022 - 12:04 Yorum: 0

Başkan Kocaman, hacılar ile bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe'den kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret etti.

Başkan Kocaman, hacılar ile bir araya geldi

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Kartepe'den kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren hemşehrilerini ziyaret etti.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, kutsal topraklara giderek hacı olan vatandaşları ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunuyor. Bu yıl kutsal topraklara giden Körfezli vatandaşları ziyaret eden Başkan Kocaman, "Allah kabul etsin" dileğini ilettikten sonra hemşehrilerinden manevi duygularını ve hac deneyimlerini dinledi.

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Yılmaz ile birlikte; İlçe Müftüsü İrfan Üstündağ'ı, Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Sinan Şahin, Şevkatiye Mahallesi sakinlerinden Cemil Yıldız ve Cemal Batu, Rahmiye Mahallesi sakinlerinden Ümmet Balaban'ı, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinlerinden Mehmet Kenek'i, Şirinsulhiye Mahallesi sakinlerinden Ahmet Tosuner'i, Balaban Mahallesi sakinlerinden Şükrü Yıldırım'ı ziyaret etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber