Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Savcı Özbek’ten lise öğrencilerine başarı tavsiyeleri08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...
Yerel 08 Ekim 2016 - 09:28 Yorum: 0

Başkan Millioğulları okul ziyaretlerine başladı

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, 2016-2017 eğitim yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı.

Başkan Millioğulları okul ziyaretlerine başladı

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, 2016-2017 eğitim yılının başlamasıyla birlikte okul ziyaretlerine başladı.

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, ilk olarak Sakarya Ortaokulu'nu ziyaret etti. Millioğulları, Okul Müdürü Kurtuluş Şekerci ve öğretmenler tarafından karşılandı. Okul bahçesinde öğrencilerle bir süre sohbet eden Millioğulları, okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelerek isteklerini dinledi.

Ziyaretin ardından konuşan Millioğulları, Hekimhan Belediyesinin eğitim dostu bir belediye olduğunu söyledi. Millioğulları, "Asli görevimiz olmamasına rağmen eğitim kurumlarımıza her zaman destek olmaya çalışıyoruz. Bunu da severek ve isteyerek yapıyoruz. Çünkü eğitime yapılan yatırımı ülkemizin geleceğine yapılan yatırım olarak görmekteyiz. Eğitim konusunda hepimizin sorumluluğu var. Bir Belediye Başkanı olarak, ülkemizin geleceğini ve değerlerini teslim edeceğimiz en değerli varlıklarımızın olduğu okulları çok önemsiyorum. Görev alanım olmayabilir ama severek destek olmaya çalışıyorum" diye konuştu.

Başkan Millioğulları okul ziyaretlerine başladı

Başkan Millioğulları okul ziyaretlerine başladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber