Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Polat, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Belediyelerin yaptırımlarını uygulayan zabıtalarımız, çok zor, stresli, ama ulvi bir görevi ifa ediyorlar"...

Başkan Polat, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelini makamında ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Belediyelerin yaptırımlarını uygulayan zabıtalarımız, çok zor, stresli, ama ulvi bir görevi ifa ediyorlar" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer, Zabıta Müdürü İbrahim Bingül ve personeller, 1-7 Eylül tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Zabıta Teşkilatının 190. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti. Yakınca Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "Sizlerin şahsında başta ülkemizde ve Yeşilyurt'taki tüm zabıta kardeşlerimizin haftasını kutluyorum, tebrik ediyorum" dedi. Zabıtanın belediyelerin kontrolündeki bir güvenlik teşkilatı olduğunu belirten Polat, "Belediyemizin birçok birimi var ve hepimiz bir aileyiz. Şehrimizin esenliğini, huzurunu ve rahatını sizlerin vasıtasıyla sağlamaktayız. Zaman zaman çeşitli sıkıntılar yaşıyorsunuz, çok hassas bir görev ifa ediyorsunuz. Yeşilyurt Belediyesini de en güzel şekilde temsil ediyorsunuz. İşimiz çok ancak durmak yok hep çalışacağız. Belediyemizin, Zabıta Teşkilatı da her zaman aynı hassasiyetini göstererek, dava ve hizmet bilinciyle çalışmalarını ortaya koymaktadır, bundan sonrada aynı bilinçle daha ileriye giderek bu çalışmaları sürdüreceğinize eminim. Rabbim işlerimizde yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Zabıta teşkilatının, vatandaşların huzur ve güvenliği için sürekli mesai yaptığını ifade eden Belediye Zabıta Müdürü İbrahim Bingül ise kendilerini kabul eden Belediye Başkanı Polat'a teşekkür etti. Vatandaşların sağlığını, esenliğini ve huzurunu korumakla görevli Zabıta Teşkilatının önemli bir görev üstlendiğini belirten Bingül, "Bizler bundan önce olduğu gibi her zaman özverili ve gayretli çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bize verdiğiniz desteklerden ötürü çok teşekkür ediyorum, sizden aldığımız destek ve güçle haftanın halkımızın hizmetindeyiz" diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer ve Zabıta Müdürü İbrahim Bingül, ziyaret sırasında Belediye Başkanı Polat'a çiçek takdim etti. Başkan Polat, ziyarete gelen heyetle Yeşilyurt Belediye Binası önünde toplu fotoğraf çektirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber