Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2014 - 17:58 Yorum: 0

Başkan Sekmen, vizyon buz kampını ziyaret etti

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u spor şehri yapmayı planladıklarını belirtti.Sekmen, bir aydır Erzurum'da kampta olan Vizyon Buz Sporları Kulübü'nü...

Başkan Sekmen, vizyon buz kampını ziyaret etti

ERZURUM (AA) - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'u spor şehri yapmayı planladıklarını belirtti.

Sekmen, bir aydır Erzurum'da kampta olan Vizyon Buz Sporları Kulübü'nü (BSK) ziyaret ederek, kulüp yetkilileri ve sporcularla görüştü.

Artistik Buz Pateni sporunun zorlukları konusunda bilgi alan Sekmen, bir Buz Pateni Turnuvası düzenlemeyi hatta iyi projelendirilebilirse uluslararası boyutta bir yarışma düzenleyebileceklerini söyledi.

Sekmen, kentte buz pateni potansiyelinin harekete geçirilmesi konusunda Ankara'nın ve Türkiye'nin başarılı kulüpleri arasında yer alan Vizyon BSK antrenörlerinden, konuk olarak bulunan Rus ve Romen antrenörlerden de destek almayı arzuladıklarını  belirterek, Erzurum'un tesis olarak bu hedefe hazır olduğunu ancak sporcu alt yapı çalışmalarının yetersiz olduğunu bildirdi.

Başkan Sekmen'e ziyareti sırasında Vizyon BSK antrenörleri Kutay Eryoldaş ve Günay Aydın, Vizyon Tribün Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Perihan Kütükoğlu eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber