Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:43 Yorum: 0

Başkan Toltar’dan geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek tedavi olan AK Parti Gebze eski İlçe...

Başkan Toltar’dan geçmiş olsun ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek tedavi olan AK Parti Gebze eski İlçe Başkanı Yılmaz Bayram'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Geçtiğimiz hafta kalp krizi geçirerek tedavi altına alınan ve hastanede ki tedavisinin ardından sağlık durumu iyiye giden AK Parti Gebze eski İlçe Başkanı Yılmaz Bayram'ı işyerinde ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Dilovası Belediyesi Eğitim Ve Kültür Müdürü Ayhan Akbulut, Bayram'a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber