Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

Başkan Uysal, görme engelli sporcuları ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir" sloganıyla düzenlediği halk gününde engelli...

Başkan Uysal, görme engelli sporcuları ağırladı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir" sloganıyla düzenlediği halk gününde engelli spor branşı golbol'da 2'nci lige yükselen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü'nü ağırladı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal, "Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir" diyerek başladığı ve her Çarşamba günü Muratpaşa Belediyesi'nde yer alan Turunç Masa'da düzenlenen "Halk Günü'nde Muratpaşalılarla bir araya geldi.

Uysal'ın bu haftaki konukları arasında 11 - 14 Ağustos 2016 tarihleri arasında Isparta'da gerçekleşen, Golbol Türkiye Bayanlar Yükselme Ligi'nden kupayla dönerek 2'nci lige yükselen Antalya Görme Engelliler Spor Kulübü bayan takımının oyuncuları ve yöneticileri vardı. Ziyarette Beyaz Baston Görmeyenler Derneği Başkanı Kamil Çam, Kulüp Başkanı Mehmet Kahramanoğulları, golbol antrenörü Ufuk Çam, takım kaptanı Merve Demir, oyuncular Ayşe Karatepe ve Menekşe Saadet Akdağ yer aldı.

Takım adına Kaptan Demir, Muratpaşa Belediyesi'nin tesislerini kullanıma açmasıyla turnuvaya daha fazla antrenman yaparak hazırlanma şansı yakaladıklarını belirterek "Bu sayede lige yükseldik. Bize verdiğiniz desteklerden dolayı Ümit Uysal'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Amatör sporun yanında"

Başkan Uysal, kazandıkları başarı dolayısıyla oyuncuları ve kulüp yöneticilerini kutlarken, Muratpaşa'da okul alanlarına yaptıkları spor salonlarının öneminin bu başarıyla birlikte bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Başkan Uysal, "Bu başarı, spor salonlarımızın amatör sporlarını gelişmesinde ne kadar önemli olduğunu bir kanıtıdır. Hepinizi tebrik ediyorum. Antalyamızı, Muratpaşamızı çok iyi bir şekilde temsil ettiğiniz için de çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Dördüncüsü geliyor"

Muratpaşa Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'yle imzalanan protokol çerçevesinde Güzeloba İlkokulu, Dilşad Refizade İlkokulu ve Ermenek Ortaokulu'nda spor salonları inşa etti. Muratpaşa Belediyesi, 4'üncü spor salonunu ise Memurevleri Mahallesi'nde Namık Kemal İlkokulu'na inşa ediyor. Spor salonu yeni eğitim ve öğretim yılıyla birlikte hem öğrencilerin hem de mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber