Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 14:38 Yorum: 0

Başkan Yıldız'a belediye meclisinde olumlu not

BURSA (AA) - Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın sunumuyla gerçekleştirilen Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda , 2014-2015 yılı faaliyet raporu oybirliği ile onaylandı.MHP...

Başkan Yıldız'a belediye meclisinde olumlu not

BURSA (AA) - Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın sunumuyla gerçekleştirilen Nisan Ayı Belediye Meclis Toplantısı'nda , 2014-2015 yılı faaliyet raporu oybirliği ile onaylandı.

MHP Gürsu Belediye Meclis Üyesi İsmail Şenol, faaliyet raporu oylaması öncesi yaptığı konuşmada, ''Bir yıldır birlikte çalışıyoruz. Başkan Yıldız’'n temizlik ihalesini yapmayarak o hizmetin Gürsu Belediyesi çatısı altında verilmesi konusunda mücadelesinden dolayı ve tasarruf tedbiri konusunda açıkladığı yılda 1 milyon TL'in belediyenin kasasında kalacağı için kendisine teşekkür ediyorum.'' dedi.

CHP Gürsu Belediye Meclis üyesi Şefik Yiğit de denetim kurulu raporunun ayrıntılı çalışılmasından dolayı komisyon üyelerine teşekkür etti.

Başkan Yıldız da, ''Gürsu halkımız bize güvenerek bu görevi bize emanet etti. Biz de emanete layıkıyla sahip çıkmaya çalışıyoruz. 1 yıllık görev süremiz boyunca kul hakkına riayet ettik. Gürsu halkımıza söz verdiğimiz yatırımların gelmesi için koştuk. Gayret ettik. Desteklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum.'' ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber