Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı
Türkiye 20 Ekim 2021 - 13:08 Yorum: 0

Başkan Yüksel muhtarların taleplerini dinledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ziyarette bulunan Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini...

Başkan Yüksel muhtarların taleplerini dinledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ziyarette bulunan Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.

Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köseilyas Mahallesi Muhtarı Mahir Sadık başkanlığında gerçekleştirdikleri ziyarette, mahalle muhtarları Başkan Yüksel'e belediyeden talep ve beklentilerini dile getirdi.

Yüksel muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de muhtarların talep ve beklentilerini not ederek en kısa sürede yerine getirilmesi için talimat verdi. Yüksel ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde gerçekleştirilen, tamamlanmış, hâlihazırda devam eden ve yakın dönemde yapılması planlanan proje ve yatırımlarla ilgili olarak muhtarlarla fikir alışverişinde bulundu. Yüksel'e toplantıda Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Uzunlar ile Muhtarlıklar Müdürü Kenan Taşkın da eşlik etti.

"Yakın çalışma arkadaşlarımızın gününü kutlarım"

Yüksel, Süleymanpaşa mahalle muhtarlarına nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. "Yurdumuzun her köşesinde devletimizle milletimiz arasında gönül köprüleri kuran, demokrasimizin ve yerel yönetimin temel taşı, yakın çalışma arkadaşlarımız tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" sözleriyle 19 Ekim Muhtarlar Gününü tebrik eden Yüksel, göreve geldikleri günden bu yana düzenli olarak mahalle muhtarları ile bir araya geldiklerini ve ilçede yapılacak hizmetleri birlikte planladıklarını ifade ederek, mahalle muhtarları ile yakın işbirliğinin önümüzdeki günlerde de süreceğini belirtti.

Başkan Yüksel muhtarların taleplerini dinledi

Başkan Yüksel muhtarların taleplerini dinledi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber