Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2013 - 09:49 Yorum: 0

Basketbol Anadolu Şampiyonası sona erdi

Türkiye Basketbol Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası Malatya Grubu’nda düzenlenen müsabakalar sona erdi.

Basketbol Anadolu Şampiyonası sona erdi

MALATYA GÜNCEL - Türkiye Basketbol Federasyonunun 2013 yılı faaliyet programında yer alan, Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası Malatya Grubu’nda düzenlenen müsabakalar sona erdi.

17-21 Nisan tarihleri arasında ilimiz Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası Malatya Grubu Müsabakaları sonucunda Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü Malatya Grubunu birinci tamamladı.

Malatya Grubu’nda final müsabakasında Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü ile Antalya Gelişim Gençlik Spor karşılaştı. Müsabakayı 63-60 kazanan Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü, Malatya Grubu’nun birincisi oldu. Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü ve Antalya Gelişim Gençlik Spor elde ettikleri derecelerle Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Müsabakalar sonrası Atatürk Spor Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül törenine Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Basketbol İl Temsilcisi Nail DEĞİRMENCİ, antrenörler ve sporcular katıldı. Ödül töreninde konuşan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, şampiyonaya katılan bütün takımları tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasına katılacak olan Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü ve Antalya Gelişim Gençlik Spor’a başarılar diledi.

Sporun dostluk olduğuna ve her zaman dostluğun kazanmasını temenni ettiklerine vurgu yapan FINDIKLI, Malatya olarak bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’nın konuşmasının ardından Malatya Grubu’nda dereceye giren takımlara kupa, madalya ve teşekkür belgeleri verildi. Malatya Grubu’nda düzenlenen müsabakalarda Antalya Gelişim Gençlik Spor’da Barış HACIOĞLU en iyi forvet, Adana Çukurova Üniversitesi Spor Kulübü’nde Furkan Yiğit KAHVECİ sayı kralı olurarak, ödül almaya hak kazandı. Törende ayrıca Basketbol Malatya İl Temsilcisi Nail DEĞİRMENCİ, Küçük Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası’nın düzenlenmesine katkıda bulunanlara plaket takdim etti.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber