Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 13:53 Yorum: 0

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

YOSK Başkanı Erkoç: "Bu ay sonunda Challenge Kupası finallerine katılacağız. Aklımızda Hollanda var"

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

YALOVA (AA) -  Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, 71-58 kaybettikleri KKTC Turkcell maçına ilişkin, "Bu yenilgi, bizim için önemli değil. Bu ay sonunda Challenge Kupası finallerine katılacağız. Aklımızda Hollanda var" dedi.

Erkoç, Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftasında oynadıkları KKTC Turkcell maçını kaybettiklerini söyledi.

Mücadeleden çok, rakiplerinin kendilerine göstermiş olduğu misafirperverliğin çok önemli olduğunu ifade eden Erkoç, "Bu yenilgi, bizim için önemli değil. Bu ay sonunda Challenge Kupası finallerine katılacağız. Aklımızda Hollanda var. İnşallah orada ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil ederiz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber