Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 20 Mayıs 2019 - 10:18 Yorum: 0

Basketbolculardan çocuk hastalara anlamlı ziyaret

Galatasaray, Beşiktaş ve Darüşşafaka takımlarında forma giyen basketbolcular, çocuk hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Basketbolculardan çocuk hastalara anlamlı ziyaret

Galatasaray, Beşiktaş ve Darüşşafaka takımlarında forma giyen basketbolcular, çocuk hastalara moral ziyaretinde bulundu. Basketbolcular, çocuk hastalarla fotoğraf çekilerek onlara hediyeler verdi.

Galatasaray Doğa Sigorta takımından Caner Erdeniz, Göksenin Köksal, Beşiktaş Sompo Japan takımından Erkan Veyseloğlu, Ömer Utku Al ve Darüşşafaka Tekfen takımından Berk Demir ve Emircan Koşut, Bahçelievler Memorial Hastanesi'nin pediatri bölümü ve onkoloji bölümünde tedavi gören çocuk hastalara moral ziyaretin bulundu. Ziyaret esnasında çocuklarla oyun oynayan ve onlarla sohbet eden basketbolcular, çocukların tedavileri ile ilgili olarak da doktorlardan bilgi aldı. Ziyarette çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilen basketbolcular, çocukları hediyeleri ile sevindirdi.

Basketbolcular ziyaret ilgili şöyle konuştu:

Göksenin Köksal, "Buraya Darüşşafaka'dan, Beşiktaş'tan ve Galatasaray olarak kardeşlerimize moral amaçlı geldik. İdman ve maçlardan mümkün olduğunca boşluk bulabileceğimiz sürece inşallah gelmeye devam edeceğiz. Kardeşlerimize hediyeler verdik, fotoğraflar çekildik. Güzel bir organizasyon, inşallah daha fazla buraya geleceğiz'.

Ömer Utku Al, "Buradaki küçük kardeşlerimizin güler yüzünü gördükçe bizim de yüzümüz gülemeye başladı. Zamanımız oldukça elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Küçük kardeşlerimizi ziyaret ederek hediyelerimiz verdik'.

Emircan Koşut, "Onların yüzlerine biraz gülümseme koyabildiysek ne mutlu bize. Beşiktaş, Galatasaray ve Darüşşafaka'dan arkadaşlarımızla buraya bunun için geldik. İyi bir ortam vardı. Herkes neşeliydi, bizde o yüzden sevinçliyiz. Fırsatımız oldukça ziyaretlere gelmeyi çok isteriz'.

Berk Demir, "Böyle güzel bir organizasyonda bulunmak çok keyifli ve mutluluk vericiydi. Küçük kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olduk. Umarım fırsat buldukça sık sık geliriz, tekrardan onlar mutluluklarını paylaşmak isteriz. Çok güzel bir organizasyondu. Hepimiz burada olmaktan mutluyuz'.

Erkan Veyseloğlu, "Onlar bizim geleceğimiz, benim de bir kızım var. Hayatımızı onlar için yaşıyoruz. Buradaki çocuk hastalar biraz moral desteği sağladıysak ne mutlu bize. Umarım en yakın zamanda sağlıklarına kavuşurlar ve güzel güzel oyunlarını oynarlar'.

Basketbolculardan çocuk hastalara anlamlı ziyaret

Basketbolculardan çocuk hastalara anlamlı ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber