Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Ekim 2016 - 14:54 Yorum: 0

Basketçiler öğrencilerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen...

Basketçiler öğrencilerle buluştu

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 10-16 Ekim 2016 tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 81 ilde devam ediyor.

Türkiye 1. Basketbol Ligi'nin yeni takımı Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü basketbol takımından Baş Antrenör Timuçin Meriç, Yardımcı Antrenör Altuğ Kuru, Takım Kaptanı Ersin Görkem, Erhan Yetim, Trevon Hughes ve Laron Dendy Düzce Fen Lisesi'nde panele katıldı. Okula ilk girişten itibaren başarılı sporculara büyük ilgi gösteren öğrenciler sordukları sorularla da buluşmayı bir hayli renklendirdiler. Öğrencilere, yaptıkları çalışmalar ve sportif kariyerleri hakkında bilgiler veren takımın oyuncuları, sporla ilgilenen öğrencilere çok çalışmaları konusunda tavsiyede bulundu. Basketbol yaşantıları dışında sporcuların nelerle uğraştığının merak edilmesinin üzerine Erhan Yetim, maç ve antrenmandan kalan zamanlarında evde dinlenerek ya da aileleriyle zaman geçirdiklerini dile getirdi. Baş Antrenör Timuçin Meriç, öğrencilere başarının sırlarını anlatırken, basketbolcular ise spor yapmaları için tavsiyede bulundu. Başarılı olmanın yolunun çok çalışmaktan geçtiğine işaret eden Timuçin Meriç, "En önemli güç bilgidir. Yeniliğe her zaman açık olun ve yeni bilgiler edinin. Sizlerin başarısı geleceğimizin başarısıdır. Geleceğin büyükleri olarak sizler hedefleriniz doğrultusunda geleceğinizi şekillendirirken, bizler de sizlere daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Hayalleriniz daima büyük olsun, vizyonunuzu hep yüksek tutun. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun" dedi. Sporcular okuldan ayrılmadan önce öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirip, imza dağıttı.

Basketçiler öğrencilerle buluştu

Basketçiler öğrencilerle buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber