Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 04 Mart 2015 - 09:13 Yorum: 0

Batman'da "Kardeşlik" protokolü imzalandı

BATMAN (AA) - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Batman 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü ile Down Sendromlu Melekler Derneği ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)...

Batman'da 'Kardeşlik' protokolü imzalandı

BATMAN (AA) - Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi (TEİAŞ) Batman 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü ile Down Sendromlu Melekler Derneği ve Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) arasında "Kardeşlik" protokolü imzalandı.

TEİAŞ Toplantı Salonu'nda imzalanan protokol kapsamında her yıl 19 Mayıs'ta down sendromlu çocuklar, 30 Mayıs'ta ise lösemili çocuklar için gün boyu etkinlikler düzenlenecek.

 

TEİAŞ Batman 16. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürü Süleyman İlhan, protokolün diğer kurumlara örnek olmasını istedi.

Down Sendromlu Melekler Derneği Başkanı Emin Baş, derneklerine kayıtlı 40 kişinin bulunduğunu belirterek, son 10 yılda down sendromlu çocuklar için imkanların geliştiğini söyledi.

 

LÖSEV Batman temsilcisi Abdurrahman Kandemir ise Batman'da 120 üyelerinin lösemili üyelerinin olduğunu ifade ederek, Türkiye genelinde ise 20 bin kayıtlı üyelerinin olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından İlhan, down sendromlu Dilkad Kaya, lösemi hastası Zehra Dursun arasında protokol imzalandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber