Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 09 Şubat 2014 - 15:54 Yorum: 0

Battalgazi'mizi 3T ilkeleri ile özlediği hizmetlere kavuşturacağız

Saadet Partisi (SP) Malatya Merkez İlçe Battalgazi belediye başkan adayı Mustafa Canbay, oldu.

Battalgazi'mizi 3T ilkeleri ile özlediği hizmetlere kavuşturacağız

MALATYA GÜNCEL - Saadet Partisi (SP) Malatya Merkez İlçe Battalgazi belediye başkan adayı Mustafa Canbay oldu.

Saadet Partisi tarafından il başkanlığı binasında düzenlenen olan basın toplantısı ile Battalgazi ilçe belediye başkan adayı İnşaat Mühendisi Mustafa Canbay'ın, adaylığını resmen açıklandı.

Canbay, tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Battalgazi’ye Hizmet için yola çıktık ve herkesi, her kesimi kucaklayacağız. “Milli Görüş Belediyeciliği halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla, ibadet şuuruyla yapılan yönetimdir. Bilindiği üzere 2004 yılında milli görüşün 1. belediyeler devriminde 3Ç ilkesini kullanmıştık. Yani halkımızı çöp, çamur ve çukurlardan kurtaracağımız ilkeleri ile yola çıkmış ve destanlar yazmıştık. Şimdide 3T ilkeleri ile yola çıktık ve Battalgazi'mizi bu 3T ilkeleri ile özlediği hizmetlere kavuşturacağız. 3T ile ifade ettiğimiz prensiplerimiz herkesim tarafından kabul görecek ve 30 Martta Battalgazi’de bayrağı göğüsleyeceğiz inşallah. 3T İlkemizi şu şekilde ifade ediyoruz: 

1- Temiz Siyaset ,2- Temiz Yönetim ,3- Temiz Toplum

Temiz Siyaset: Kimseye hakaret etmeden, aşağılamadan, ötekileştirmeden, belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak,Battalgazi'miz için neler yapacağımızı konuşmak ve geleceğimizi inşa etmek olacaktır. Hangi partili olduğuna, bir önceki seçimde hangi partiye oy verdiğine, memleket ayrımı yapmadan, cemaat ayrımı yapmadan 300bin Battalgaziliyi bir ailenin fertleri olarak görüp, Merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN Hocamızın deyimiyle herkesi alnından öpüp bağrımıza basacağız. 

Temiz Yönetim: Rüşvetin, Adam Kayırmanın olmadığı, Battalgazi'mizin tamamını bir aile olarak görüp, ailenin tüm bireylerini de yönetimin içine dahil etmektir, bizim dışımızdaki partilerin, STK'ların ve muhtarlarımızın da görüşlerini alarak hizmet etmek demektir . Makam odasına kamera sistemi kuracağız ve makam odasındaki tüm görüşmeler internet aracılığı ile izlenecektir. Makamda olmadığımız saatlerde ise nerede olduğumuz yine internet aracılığıyla halkımızla paylaşılacaktır. Cumartesi günleri dahil her sabah 8-10 saatleri arası randevusuz vatandaşlarımızı kabul edip sıkıntıları ve önerilerini dinleyeceğiz. Makamda oturan değil halkın içinde olan bir başkan olarak zamanımızın da büyük bölümünü Battalgazililerle  birlikte geçireceğiz. İhalelere Şeffaflık getireceğiz; İhale odasına kamera sistemi kuracağız ve vatandaşımızın internet üzerinden online takip edebilmesini sağlayacağız. İhale öncesinde belediyemizin önündeki dev ekrandan ihale tarihi ve şartları, sonrasında da ihale sonuçları, kimin, hangi fiyatı verdiği de duyurulacaktır. Hemşehricilik, yandaşlık ve particilik yapılmayacak, tek ölçümüz Battalgazililerin menfaati olacaktır. 

Temiz Toplum : Cinayet ve uyuşturucu baskınları,kavgalar ile adı özdeşleşen bir Battalgazi değil efsane hizmetlerle cazibe merkezi haline gelen,sevginin, barışın kardeşliğin kol gezdiği bir Battalgazi oluşturmak demektir. 

Bu ilkelerimizi önümüze yol haritası olarak koyduktan sonra tüm Battalgazilileri  kucaklayacağız,  hep beraber yöneteceğiz ve sloganımızda da dediğimiz gibi HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, SAADET KAZANINCA BATTALGAZİ KAZANACAK” olacaktır, dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber