Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 21 Temmuz 2021 - 16:58 Yorum: 0

Bayram ziyaretine imzalı kitap hediyesi

Eğitimci yazar Nilüfer Zontul Aktaş, geleneksel hale getirdiği ve kapıya astığı notla bayramlarda ziyaretine gelen çocuklara hem şeker ikram ediyor hem...

Bayram ziyaretine imzalı kitap hediyesi

Eğitimci yazar Nilüfer Zontul Aktaş, geleneksel hale getirdiği ve kapıya astığı notla bayramlarda ziyaretine gelen çocuklara hem şeker ikram ediyor hem de imzalı kitabını hediye ediyor. Aktaş, "Kendi gönül dünyamdan süzülen kitapları bayram hediyesi olarak çocuklara sunmak onları özel hissettirmek beni çok mutlu ediyor" dedi.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesinde yaşayan eğitimci yazar Nilüfer Zontul Aktaş, çocuklara ve gençlere, bayram sevincinin yanında okuma kültürünü de aşılıyor. Gençler ve çocuklarla bayram sevinci üzerine sohbet ederken kayısı ikramında bulunmayı da ihmal etmiyor. Eğitim ve kültür aktarımı bayramlaşma vaktinde de hoş bir ikramla gençlerin ve çocukların kalbini kazanıyor.

"Çocuklar okumanın önemini bilsinler"

Geleneksel hale getirdiği uygulamadan çocukların memnun olduğunu ifade eden Aktaş, "Geçen yıllardan beri bizde gelenek haline geldi. Kendi gönül dünyamdan süzülen kitapları bayram hediyesi olarak çocuklara sunmak onları özel hissettirmek beni çok mutlu ediyor. Biz çocukken bizi özel hissettiren bir komşumuz vardı Ayşe teyze. Herkesten farklı olarak bize mendil ve sakız verirdi. Hiç unutamam. Çocuklar bizi kitaplarımızla hatırlasın. Okumanın önemini bilsinler. Yazarından imzalı olması da ayrı bir hediye onlar için. Çocuklar için gençler için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Onlar bizim geleceğimiz. Onları ve onlarla birlikte olmayı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber