Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 14:13 Yorum: 0

Belediyeden bayramda mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara otobüsle ücretsiz seferler düzenleyecek.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün...

Belediyeden bayramda mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara otobüsle ücretsiz seferler düzenleyecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün çalışmaları kapsamında Ramazan Bayramı dolayısıyla kentteki eski ve yeni mezarlıklara ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirilecek.

Arife günü olan 27 Temmuz'da, 10.00-18.00 saatlerinde 30 dakika arayla Öğretmenevi durağından hareketle Demircioğlu Caddesi, eski Belediye önü, Stadyum, Balıkesir Caddesi, 116 Jandarma, Bursa Yolu istikametinden eski ve yeni mezarlıklara ulaşım sağlanacak.

Bayramın birinci gününe rastlayan 28 Temmuz'da ise yine aynı saatlerde, iki saatte bir çift saatlerde Öğretmenevi durağından hareketle Demircioğlu Caddesi, eski Belediye önü, Stadyum, Balıkesir Caddesi, 116 Jandarma, Bursa Yolu istikametinden eski ve yeni mezarlıklara seferler düzenlenecek. Mezarlıklardan ise yine iki saatte bir tek saatlerde dönüş olacak.

Bayramın ikinci günü de 10.00-14.30 saatlerinde Öğretmenevi durağından hareketle eski ve yeni mezarlıklara ücretsiz ulaşım sağlanabilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber