Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 25 Şubat 2022 - 21:43 Yorum: 0

Beşiktaş kafilesi 3 saat rötarın ardından Sivas’a ulaştı!

Beşiktaş kafilesi, yarın oynayacağı DG Sivasspor karşılaşması için 3 saatlik bekleyişin ardından Sivas'a geldi.

Beşiktaş kafilesi 3 saat rötarın ardından Sivas’a ulaştı!

Beşiktaş kafilesi, yarın oynayacağı DG Sivasspor karşılaşması için 3 saatlik bekleyişin ardından Sivas'a geldi. Kafileyi bir grup siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın Sivasspor'a konuk olacak Beşiktaş, Sivas'a geldi. Saat 18.00'da Sivas'a gelmesi planlanan siyah-beyazlı kafile Sivas'taki sisli ve karlı hava şartlarından dolayı 3 saatlik rötarın ardından saat 21.15'te Sivas'a ulaştı.

Özel uçakla Sivas Nuri Demirağ Havalimanı'na gelen siyah-beyazlı kafileyi, bir grup Beşiktaş taraftarı çiçeklerle karşıladı. Taraftarlar, futbolculara ve teknik direktör Önder Karaveli'ye sevgi gösterisinde bulundu. Tezahürat eden taraftarlar futbolculara da yoğun ilgi gösterdi.

Yorgun oldukları görüldü

Futbolcuların yaklaşık 3 saatlik bekleyiş nedeniyle yorgun oldukları da görüldü. Kafile daha sonra güvenlik önlemleri altında takım otobüsüne binen siyah-beyazlı kafile, havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

Sivasspor-Beşiktaş müsabakası, Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadı'nda yarın saat 19.00'da başlayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber