Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Ekim 2014 - 14:33 Yorum: 0

Beşiktaş'ta Sosa sevinci

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Sosa'nın antrenmana katılması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Beşiktaş'ta Sosa sevinci

Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Arjantinli futbolcu Jose Sosa'nın antrenmana katılması Fenerbahçe derbisi öncesi teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki Balıkesirspor maçında sakatlanan ve uzun zaman sahalardan ırak kalan Jose Sosa, takımla çalışmalara başladı.

Sakatlığı devam eden Serdar Kurtuluş dışında Beşiktaş tam kadro çalıştı. 

Derbi hazırlıkları

Beşiktaş, 2 Kasım Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını bir gündelik iznin peşinden sürdürdü.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, koşu ve pas çalışmasının peşinden yarı sahada çift kale maç yaptı. Çift kale maç esnasında bir küme şut çalışması gerçekleştirdi.

Bilic, takımını hazırlıyor

Teknik direktör Slaven Bilic, takımını derbi maçına motive etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Hırvat çalıştırıcı, idman öncesinde tesislerde futbolcularla bir toplantı yaptı. Bilic, oyuncularına uyarılarını sahadaki çalışmalar esnasında da sürdürdü.

Kalecilerden zorlu çalışma

Siyah-beyazlı takımın kadrosunda olan kaleciler, yağmur altında zorlu bir meslek gerçekleştirdi.

Kaleci antrenörü Jose Sambade, kalecileri çalışmalar esnasında zorladı. Kaygan zeminde siyah-beyazlıların kurtarışları esnasında enteresan görüntüler ortaya çıktı.

Tolga Zengin, çalışmayı yarıda bıraktı

Zorlu bir meslek gerçekleştiren kalecilerden Tolga Zengin, antrenmanı yarıda bıraktı.

Tecrübeli eldivenin ciddi bir problemi olmadığı, Önlem amacıyla çalışmayı tamamlamadığı bildirildi.

Bilic: Zirvede kalmayı istiyoruz

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçe ile yapacakları derbi maçta iyi futbolu devam ettirip liderliği sürdürmeyi amaçladıklarını söyledi.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde takımının yaptığı antrenmanın peşinden matbuat mensuplarıyla kısa zaman sohbet eden Bilic, Fenerbahçe'nin geçen sezonu şampiyon şekilde tamamladığını hatırlatarak, 'Onlara saygımız var. Pazar günü iki takım için de aşırı mühim bir maç olacak. Gökhan Töre'yi kullanamayacağız. Son maçta hem onun atılmasından hem de yenik olmamızdan dolayı üzgünüz. Bunun tekrarlanmasına izin vermemeliyiz. Maça iyi biçimde hazırlanıyoruz. Lideriz, zirvedeyiz. İyi oyunu ve performansı devam ettirip zirvede kalmaya devam etmek istiyoruz' diye konuştu.

Hırvat çalıştırıcı, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın kendilerinin daha iyi futbol oynadığı yönündeki sözlerinin hatırlatılması üzerine, 'Ne demesini bekliyordunuz? Buna tepki vermemi bekliyorsanız vermem. O İsmail Kartal'ın görüşüdür. Ona inanıyordur, onun açısından olumludur. Benim bu sezonla ilgili görüşlerim onunkinden farklı' ifadelerini kullandı.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor yenilgisinin derbi maçına yansıyıp yansımayacağı yönündeki soruyu Slaven Bilic, 'Tabii ki oyuncular üzgün fakat bunun menfi etkisi olmayacak' diye yanıtladı.

'Sosa gayet iyi durumda'

Bilic, sakatlığı geçen ve bugün takımla müşterek çalışan Jose Sosa'nın iyi halde olduğunu dile getirdi.

Sosa'nın takımla yapılan antrenmanın tamamında yer aldığına dikkati çeken Hırvat çalıştırıcı, 'Oyunlarda onu joker şekilde kullandık. Bugünkü görüntüsü iyiydi. Mustafa Pektemek de iyi görünüyor. Takımla çalışıyor. Her şey beklediğimiz doğrultuda giderse Sosa Fenerbahçe maçı kadrosunda olacak. Kadroya alamayacağımız şu anda sırf Serdar Kurtuluş var. Haliyle bir de Gökhan Töre'yi kullanamayacağız' değerlendirmesinde bulundu. 

ETİKETLER: Beşiktaş , Sosa , Sakatlık , Hazırlık
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber