Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Ağustos 2009 - 13:11 Yorum: 0

Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi Mezunları Başarılı

Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi'nin, Malatya'da üniversiteye en çok öğrenci yerleştiren Anadolu Lisesi niteliğini kazandığı bildirildi.

Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi Mezunları Başarılı

ÜNİVERSİTEYE EN ÇOK ÖĞRENCİ YERLEŞTİREN BEYDAĞI ANADOLU LİSESİ OLDU

MALATYA - Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Erdal Akkar yaptığı açıklamada,
"Bu zamana kadar ÖSS başarı sıralamasında Malatya hep geri sıralarda yer almış ve makus talihini bir türlü değiştiremezken bu yıl Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi mezunlarıyla beraber ilimiz, puan sıralamasında 54. sıradan 17. sıraya yükselmiştir" dedi.
Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi'nin yeni bir okul olmasına rağmen Malatya ve bölgede eğitime ivme kazandırdığını anlatan Akar, "Profesyonel bir eğitim kadrosuna sahip olan okulumuz, modern eğitim anlayışını; kendini sürekli yenileyen öğretmen kadrosuyla birleştirip dinamik bir çizgiye ulaşmıştır. Nitelikli bir eğitim veren okulumuz 2008-2009 Öğretim yılında ilk mezunlarını verip ÖSS'de il ve ülke çapında derece yapan öğrencileriyle beraber 114 öğrencisini Üniversiteye yerleştirmiş ve ilimizin
üniversiteye en çok öğrenci yerleştiren Anadolu Lisesi niteliğini kazanmıştır" diye konuştu.
"Üniversiteye yerleşen öğrenci ve ailelerini yürekten kutluyor, hepsine yaşam boyu başarılar diliyoruz"diyen Akkar, "Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi ileriki yıllarda halkından aldığı destekle heyecanını kaybetmeyecek yepyeni başarılara imza atarak şampiyonlar çıkarmaya devam edecektir" diye konuştu.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber