Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 18:38 Yorum: 0

Beykent mahallesinde yol sorunu çözülüyor

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi, Beykent mahallesinde ki yol açma çalışmalarını sürdürüyor.Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçenin yeni yerleşim alanlarından...

Beykent mahallesinde yol sorunu çözülüyor

GAZİANTEP (AA) - Şehitkamil Belediyesi, Beykent mahallesinde ki yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ilçenin yeni yerleşim alanlarından biri olan Beykent mahallesinde geniş çaplı yol açma çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtildi.

Yeni konutların yapıldığı Beykent mahallesi'nin yol sorunu şimdiden çözülüyor. 

Yol açma çalışmaları ve alt yapı çalışmalarının sona ermesiyle birlikte, yeni yollar vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu sayede bölgede yaşayan vatandaşlar, hem yol sıkıntısından kurtulacak hem de trafik sorunu yaşamayacak.

Beykent mahallesinin hızla büyüyen ve gelişen bir yerleşim alanının olduğunu belirten Beykent mahalle Muhtarı Hayrettin Karataş "Şehitkamil ilçemiz gelen göçlerle birlikte hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe konumunda. Bu hıza yetişmek için yeni yerleşim alanlarının olması ve yol ve trafik sorunun olmaması gerekiyor." dedi 

Belediyenin yaptığı çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Karataş şunları kaydetti:

"5 yıl önce Beykent bölgesi küçük bir mahalle konumundaydı. Son bir yıl içerisinde yapılan yol açma çalışmaları ve yeni konutlarla birlikte mahallemizin nüfusu da yaklaşık 25 bine ulaştı. Önümüzdeki yıllarda konutların çoğalmasıyla birlikte hızlı bir şekilde nüfus artışına tekabül edecek. Mahallemize Belediyemiz tarafından diğer hizmetlerde zaten aralıksız bir şekilde devam ediyor. Asfalt çalışması, kaldırım çalışması, park çalışması ve diğer her türlü isteklerimiz belediyemiz tarafından yerine getiriliyor."

Karataş, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve ekibine yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber