Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Beyşehir'de "kadın" temalı fotoğraf sergisi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadın temalı fotoğraflar bir sergi ile katılımcıların beğenisine sunuldu.Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde...

Beyşehir'de 'kadın' temalı fotoğraf sergisi

KONYA (AA) - Beyşehir ilçesinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadın temalı fotoğraflar bir sergi ile katılımcıların beğenisine sunuldu.

Beyşehir Cahit Zarifoğlu Anadolu Lisesi'nde görev yapan öğretmenler Oğuz İpçi ile Serkan Daldal'ın objektiflerine yansıyan kadın temalı fotoğraflar sergilendi. Sergide kadınların günlük ev hayatındaki çalışma ortamlarını anlatan sanatsal fotoğraf kareleri görücüye çıkarıldı.

Serginin açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, Milli Eğitim şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Serginin açılışının ardından Konuk ve katılımcılar sergiyi gezdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber