Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 20 Ağustos 2021 - 15:43 Yorum: 0

BGC’ den vefat eden gazeteciler için aşure hayrı

Marmara Bölge Gazetesi kurucusu Mustafa Aydın Filizel ile merhum gazeteciler anısına dua ve aşure günü düzenlendi.

BGC’ den vefat eden gazeteciler için aşure hayrı

Marmara Bölge Gazetesi kurucusu Mustafa Aydın Filizel ile merhum gazeteciler anısına dua ve aşure günü düzenlendi. Anlamlı günde Balıkesir'in basın emekçileri de bir araya gelirken, ebediyete ulaşmış gazeteciler dualarla yad edildi.

(BGC) Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti'nde, Marmara Bölge Gazetesi'nin kurucusu merhum Aydın Filizel ile ebediyete irtihal eden basın mensupları için hayır düzenlendi.

Gazeteciler Cemiyet binasının bahçesindeki hayırda merhum gazeteciler için dua edildi, aşure dağıtıldı. Anlamlı günde ebediyete intikal eden M. Aydın Filizel ile merhum gazeteciler dualarla anıldı. Muharrem Ayı olması sebebiyle aşurenin de dağıtıldığı etkinliğe Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, Basın İlan Kurumu (BİK) Balıkesir Şube Müdürü Gökhan Eren ve kurum görevlileri, AK Parti İl Baaşkan Yardımcısı Haydar Aydın, Marmara Bölge Gazetesi'nin kurucusu merhum Mustafa Aydın Filizel'in oğlu Ertan Filizel ve eşi Jale Filizel, Yeni Gazetem ve Marmara Bölge gazetelerinin sahip ve çalışanları ile Balıkesir basının da çalışan emekçiler ve vatandaşlar katıldı.

BGC Başkanı Ramazan Demir, bugün aramızda olmayan ebediyete göçmüş tüm basın mensuplarını dua ve hayırla yad ettiklerini belirterek katılanlara teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber