Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Aralık 2014 - 08:38 Yorum: 0

Bilecik'te "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" projesi

Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" projesi kapsamında kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

Bilecik'te 'Bilinçli çocuk güvenli gençlik' projesi

BİLECİK (AA) - Bilecik Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce yürütülen "Bilinçli çocuk güvenli gençlik" projesi kapsamında kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. 

İl Emniyet Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde hazırlanan ve Bilecik'te çeşitli ortaöğretim okullarındaki öğrencilerin katıldığı projede, 6 aylık bir sürede İl Halk Kütüphanesi'nden aldıkları kitapları okuyarak, özetini çıkaran ve kütüphaneye teslime eden, gönüllüler arasında en çok kitap okuyarak dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninde, 105 kitap okuyan Edebali Ortaokulu öğrencisi Ahmet Enes Özen'e bilgisayar, 57 kitap okuyan Edebali Ortaokulu öğrencisi Hüseyin Can Turan'a tablet ve 36 kitap okuyan Malhatun Ortaokulu öğrencisi Egemen Kabadayı'ya bisiklet hediye edildi.

Dereceye giren öğrencilere hediyelerini, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru ve Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkayanak ile diğer yetkililer verdi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber