Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Bilecik'te "Hedef 2023 kitap" projesi

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, "Hedef 2023 kitap" projesi uygulamasını hayata geçireceklerini bildirdi.Yılmaz, yaptığı açıklamada, ülkenin önemli...

Bilecik'te 'Hedef 2023 kitap' projesi

BİLECİK (AA) - AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz, "Hedef 2023 kitap" projesi uygulamasını hayata geçireceklerini bildirdi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, ülkenin önemli sıkıntılarından birisi olan okuma oranının AK Parti hükümetleriyle 2002 yılından itibaren yatırımlarla oranın yüksek seviyelere çıktığını söyledi.

Ülkede okuma oranının 2002 yılında hızla yükseldiğini ve eğitim seviyesinin de aynı düzeyde arttığını belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye'de 2002 yılında olan üniversite sayıları ile şu anda olan üniversite sayıları karşılaştırıldığında bu hizmetler açıkça görünecektir. Kültür ve Turizm Bakanlığınca okuma oranının artması için kütüphaneler kurulması yetmemiş, okuma salonlarını üst seviyeye  çıkartmıştır. Bizlerde AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları olarak, çorbada tuzumuz olsun   diyerek, arkadaşlarımızla çıktığımız yolda gençlerin kitap okuma alışkanlıklarını arttırmak, gençlerin kendilerini uyuşturucu veya alkol bağımlısı değil de  kitap okuma bağımlısı olmaları için projeyi hayata geçiriyoruz. Amacımız Bilecik'te kitap okumayan genç kalmaması ve Bilecik'ten Türkiye'ye açılan bilim adamları olmalarıdır. Bizlerde kutsal görevde bir nebze olsun gençlerimize yol açıp, onlara kitapları ulaştırmak için çalışacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber