Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Eylül 2014 - 18:23 Yorum: 0

Bilecik'te "Minik öğrencilere eğitim setleri" dağıtımı töreni

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı: "Eğitime yapılan yatırımları en büyük yatırım olarak görüyoruz"

Bilecik'te 'Minik öğrencilere eğitim setleri' dağıtımı töreni

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Eğitime yapılan yatırımları en büyük yatırım olarak görüyoruz" dedi.

Yağcı, Pelitözü ile TOKİ ilkokullarında, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkay ile 9'uncusu gerçekleştirilen "Minik öğrencilere eğitim setleri" dağıtımı töreninde yaptığı açıklamada, 2014-2015 yılında, eğitim öğretim camiasını ilgilendiren sürpriz bir proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Eğitim ve öğretime destek vermek için her yıl bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Yağcı, şöyle konuştu: 

"9 yıldır devam eden set dağıtımının yanı sıra eğitim öğretimi ilgilendiren daha birçok çalışmaya imza attık. Belediye olarak göreve geldiğimiz ilk yıllardan itibaren eğitim ve öğretime katkı yapma çabası içerisinde olduk. Okullarımızda devletimizin yapmış olduğu ücretsiz okul uygulaması kapsamında biz de okula yeni başlayan çocuklarımıza ailelerine ve eğitim öğretime katkımız olsun düşüncesinden hareketle okuma yazma setlerini 9 yıl önce başladık ve geleneksel hale geldi. Bu uygulamamız belediyesinin en önemli yatırımlarından birisidir. Eğitime yapılan yatırımları en büyük yatırım olarak görüyoruz."

Altınkaynak da eğitime verdiği desteklerden dolayı Yağcı'ya teşekkür etti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber