Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2016 - 10:58 Yorum: 0

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu, kişisel marka, stil ve imaj uzmanı Rüzgar Mira Okan'ı Adanalı kadınlar ile buluşturacağı,...

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Kadın Platformu, kişisel marka, stil ve imaj uzmanı Rüzgar Mira Okan'ı Adanalı kadınlar ile buluşturacağı, "Kadın ve Moda" konulu konferansın geliri kanser hastası çocuklar için harcanacak.

Derneğin sosyal faaliyetlerinin artmasını, daha etkin hale gelmesini sağlamak amacıyla dernek bünyesinde oluşturulan, kurulduğu günden bu yana çeşitli etkinliklere imza atan Çukurova GİAD Kadın Platformu, bu kez, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Onkoloji Servisi yararına organizasyon için kolları sıvadı. Bu çerçevede "Kadın ve Moda" konulu konferans düzenlendi. Kişisel marka, stil ve imaj uzmanı Rüzgar Mira Okan'ın konuşmacı olarak katılacağı konferans 25 Ekim'de Hiltonsa'da yapılacak.

Organizasyonla ilgili çalışmaları yürüten Çukurova GİAD Kadın Platformu Yetkilisi Zehra Sakarya, "İstanbul Moda Akademisi'nde de ders veren Rüzgar Mira Okan'ı Adana'da ağırlayacak olmanın heyecanını ve bu etkinliğimizle birlikte hasta çocuklarımıza yardım uzatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hanımların kendini ve stilini keşfetmeleri, stil, moda ve sezon trendleri ile ilgili bilgiler aktaracak olan Rüzgar Mira Okan'ın konuşmacı olarak katılacağı konferansın davetiyeleri derneğimizden temin edilebilir. Katılım sayısını sınırlı tutulan bu organizasyona tüm hanımları bekliyoruz. Bu konferansta stil ve modayla ilgili çeşitli bilgileri alacak olan hanımlar, katılımları ile kanser hastası çocuklarımızın tedavilerine de katkı sağlamış olacaklar. Konferansımız bu nedenle çok anlamlı bir etkinliğimiz olacak" dedi.

Beymen, Adana HiltonSA, MAC, Segatour'un sponsorluğunda gerçekleşecek konferansta "kendini ve stilini keşfet', "stil, moda ve sezon trendleri" ile ilgili bilgilerin aktarılacağını kaydeden Zehra Sakarya, profesyonel iş yaşamındaki birçok kişiye kişisel marka ve stil danışmanlığı hizmeti sunan "Kendi Stilini Yarat" kitabının yazarı Rüzgar Mira Okan'ın konferansının kaçırılmayacak program olduğunu söyledi.

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Bilgisi kadınlara geliri çocuklara

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber