Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 16:53 Yorum: 0

Bingöl Belediyesi'nden "borç yapılandırma" uyarısı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 31 Aralık 2014’e kadar müracaatta bulunmaları...

Bingöl Belediyesi'nden 'borç yapılandırma' uyarısı

BİNGÖL (AA) - Bingöl Belediyesi, su bedeli, emlak vergisi ve çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşların en geç 31 Aralık 2014’e kadar müracaatta bulunmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, vatandaşların başta vergi borçları olmak üzere çevre temizlik ve emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandırması için tanınan 3 aylık sürenin devam ettiği belirtilerek, yapılandırma için 9 günlük bir sürenin kaldığı uyarısı yapıldı.

Açıklamada, 30 Nisan 2014 tarihine kadar tahakkuk edilip su bedeli, emlak vergisi, çevre temizlik vergisini ödemeyen vatandaşların, 31 Aralık 2014 mesai bitimine kadar yazılı dilekçe ile Bingöl Belediyesi’ne müracaatta bulunmaları istendi.

"Peşin ödemelerde gecikme zammı alınmayacak"

Açıklamada, yapılandırmadan faydalanmak isteyen vatandaşların hafta içi mesaileriyle birlikte hafta sonu 09.30 ile 16.00 saatleri arasında belediyenin veznelerinde hizmet almaya devam edecekleri belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Peşin ödemelerde gecikme zammı alınmayacak. Borçların taksitlendirilmesi halinde ise tefe-tüfe oranında cüzi oranda gecikme zammı uygulanacak. Yapılandırma kolaylığından yararlanmak isteyen vatandaşlarımız, borçlarını ister peşin ve isterlerse katsayı oranına göre 6, 9, 12 ve 18 taksitte ödeyebilecekler."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber