Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:18 Yorum: 0

Bitlis'te kanalizasyon ve içme suyu hattı yenileme çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis'in yaşanılabilir ve modern bir kent olması için çalışmalar sürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şehir kanalizasyonu ve içme suyu hattı yenileme çalışmalarının...

Bitlis'te kanalizasyon ve içme suyu hattı yenileme çalışmaları

BİTLİS (AA) - Bitlis'in yaşanılabilir ve modern bir kent olması için çalışmalar sürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, şehir kanalizasyonu ve içme suyu hattı yenileme çalışmalarının kent için büyük önem taşıdığı belirtildi.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra yürütülen çalışmaların günlük yaşamı olumsuz etkilediği bildirilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Kentimizin en önemli sorunlarından olan kanalizasyon yapma ve su hattı yenileme çalışmaları, halkımızın günlük yaşamını olumsuz etkilediğini ve rahatsız ettiğimizi biliyoruz. Belediye olarak modern bir kenti birlikte inşa etmeyi amaçlıyoruz. Sizin ve çocuklarımızın geleceği için yaptığımız bu çalışmalardan dolayı, verdiğimiz rahatsızlık bizi derinden üzmektedir. Sizlerin desteği, katkıları ve hoşgörüsüyle en kısa sürede bu tarihi projelerimizi tamamlamayı ve seçim çalışmalarında paylaştığımız diğer projelerimizi de hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Temiz su, çevre ve Bitlis için desteğinizi ve hoşgörünüzü bekliyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber