Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Temmuz 2016 - 20:23 Yorum: 0

Bitlis’te uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 kilo 19 gram uyuşturucu ile 134 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bitlis’te uyuşturucu ve kaçak sigara operasyonu

Bitlis Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerince düzenlenen operasyonda 1 kilo 19 gram uyuşturucu ile 134 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin finansmanında kullanılan gümrük kaçağı sigaraların ve uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği bildirildi. Açıklamada, "İl merkezimize girişinin, batı illerine sevkiyatının ve satışının önüne geçilmesi amacıyla 20.06.2016 / 30.06.2016 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde, durumundan şüphelenilerek durdurulan 5 araçta yapılan aramalarda, farklı markalarda toplam 134 bin 280 paket kaçak sigara,1 kilo 19,65 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi ele geçirilmiştir. Kaçak sigaraların ve uyuşturucu maddenin ele geçirildiği şüpheli C.E., Y.S., S.A., İ.D. B.B., ve T.B, isimli şahıslar yakalanarak haklarında 5607 SKM kaçak sigara, Resmi belgede sahtecilik,uyuşturucu madde ticareti yapmak, bulundurmak ve nakletmek suçlarından adli işlem yapılmış, C.E., Y.S., S.A., İ.D., ve B.B. isimli şahıslar işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere adli mercilerce salıverilmiştir. T.B. isimli şahıs uyuşturucu madde ticareti Yapmak, bulundurmak ve nakletmek suçundan mevcutlu olarak sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. İlimiz ve çevresinde suç ve suçlulara karşı yürüttüğümüz kararlı mücadelemiz devam edecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber