Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 18 Mayıs 2017 - 11:59 Yorum: 0

Bizim Toptan’dan yüzde 25 avantaj sağlayan Ramazan paketleri

Bizim Toptan'ın zengin içerikli, ekonomik fiyatlı üç farklı kolisinin yanı sıra, Ramazan için çıkardığı "Bizim Kart" da yardım ve bağış yapmak...

Bizim Toptan’dan yüzde 25 avantaj sağlayan Ramazan paketleri

Bizim Toptan'ın zengin içerikli, ekonomik fiyatlı üç farklı kolisinin yanı sıra, Ramazan için çıkardığı "Bizim Kart" da yardım ve bağış yapmak isteyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Ramazan ayının yaklaşması alışverişi de canlandırdı. 27 Mayıs'ta başlayacak olan 11 ayın sultanı için her keseye uygun Ramazan paketleri de market raflarında yerini almaya başladı. Bizim Toptan da, farklı çeşit ve marka alternatifleriyle hazırladığı Ramazan paketlerini 68 ildeki 165 mağazasında hayırsever kurum ve vatandaşların beğenisine sundu.

Tüketicinin Ramazan ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan paketleri, hayırseverler için yüzde 25'e varan tasarruf fırsatı sunuyor. Bizim Toptan, üç farklı içerikte hazırlanan Ramazan paketlerinin yanı sıra, Ramazan süresince özel kampanyalarla sunulacak ürünlerle de avantajlar sağlayacak.

Bizim Toptan'ın bu yılki paketleri, 12, 17 ve 22 ürün çeşidinin bulunduğu üç değişik seçenekten oluşuyor. 12 çeşitten oluşan "Standart Paket", 4 kişilik bir ailenin ihtiyacı olan ürünleri içeriyor. 44.90 TL'den satışa çıkan Standart Paket'te un, pirinç, çay, şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sofra tuzu ve bisküvi bulunuyor. 17 çeşitten oluşan ve 67.90 TL'den satılan "Süper Paket"te ise un, pirinç, çay, şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, bisküvi yer alıyor. 22 çeşitten oluşan ve 95.90 TL fiyatla satılan "Mega Paket"te de un, pirinç, çay, şeker, ayçiçek yağı, hazır çorba, makarna, salça, bulgur, sofra tuzu, siyah zeytin, bisküvi, puding bulunuyor.

Şirket, isteyen kurumsal müşterileri için de puan yüklü "Bizim Kart" uygulamasını başlattı. Hayırsever kurum ve vatandaşlar, Bizim Toptan mağazalarından alacakları "Ramazan Hediye Çeki'yle de sevdiklerine, çalışanlarına ve ihtiyacı olanlara vererek Ramazan paylaşımını sınırsız yaşayabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber