Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Nisan 2021 - 20:08 Yorum: 0

Bodrum bir anda sessizliğe büründü, 3 günlük yoğunluk 15 dakikada bitti

Korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük kapanma öncesinde insanların akın akın geldikleri Bodrum'da 3 günlük yoğunluk 15 dakikada bitti, şehir bir...

Bodrum bir anda sessizliğe büründü, 3 günlük yoğunluk 15 dakikada bitti

Korona virüs tedbirleri kapsamında 17 günlük kapanma öncesinde insanların akın akın geldikleri Bodrum'da 3 günlük yoğunluk 15 dakikada bitti, şehir bir anda sessizliğe büründü.

17 günlük tam kapamanın ilk dakikalarından itibaren Bodrum'daki yoğun trafik yavaş yavaş azalmaya başladı. 17 günlük tam kapanmayı duyan ve 2'nci konutları Bodrum'da olan vatandaşlar 3 gündür Bodrum'a akın ediyordu. Büyük göç alan Bodrum'un 181 binlik nüfusu 500 bini aştı. Kısıtlamanın ilk saatlerinden az bir yoğunluk olsa da kilometrelerce araç kuyruklarından eser kalmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber