Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 12 Nisan 2015 - 19:08 Yorum: 0

Bodrum'da Bahar Şenliği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen 8. Bahar Şenliği'ne yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi

Bodrum'da Bahar Şenliği

MUĞLA (AA) - Bitez Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği (BİTAV) tarafından, Bodrum'da düzenlenen 8. Bahar Şenliği'ne yerli ve yabancı turistler yoğun ilgi gösterdi.

Bitez Yalısı'nda bir otelde düzenlenen etkinlikte dans gösterileri sahnelendi, yemek ikramında bulunuldu. Eğitim ve doğa için yapılan şenliğe turistler de katıldı.

BİTAV Başkanı Ayşe Doğançay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bodrum'un geleneksel Bahar Şenliği'ni gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu yıl şenliği çok daha geniş kapsamlı olarak düzenlediklerini belirten Doğançay, "Doğaya, çevreye, denize ve havaya gelecek bütün zararları en aza indirerek elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz" dedi. 

Şenliğe katılan vatandaşların el emeği ürünlerle destek verdiklerini de kaydeden Doğançay, "Burada çok miktarda stant var. Bu stantlarda el emeği ürünler var. Çok geniş kitlelere ulaştığımıza inanıyorum. Buradan gelen gelirleri doğa ve eğitime aktaracağız" diye konuştu.

Şenliğe katılan İskoçya uyruklu Doualas Carroll, etkinliği çok beğendiğini dile getirerek, "Bodrum'a her yaz gelmeye çalışıyorum. Bodrum'un birçok tarihi mekanını gezdim. Burası harika bir yer. Bu etkinliği de çok değişik ve güzel buldum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber