Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 04 Temmuz 2022 - 18:13 Yorum: 0

Boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi cankurtaranlar sayesinde hayata tutundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren 3 arkadaş, cankurtaranlar sayesinde hayata tutundu.

Boğulma tehlikesi geçiren 3 kişi cankurtaranlar sayesinde hayata tutundu

Sakarya'nın Karasu ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren 3 arkadaş, cankurtaranlar sayesinde hayata tutundu. Cankurtaranların gençlerden birini ölümün kıyısından aldığı anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Olay, Doğu Karadeniz Caddesi üzerinde Sahil Park Plajı'nda yaşandı. Cankurtaran Amirliği önünde denize giren üç arkadaş, dalgalar sebebiyle boğulma tehlikesi yaşadı. Durumu fark eden cankurtaranlar olaya müdahale etmek için denize girerek iki kişiyi sudan çıkarttı. Adının Yasin A. olduğu öğrenilen 19 yaşındaki üçüncü genç ise jet ski ile dalgaların arasından alınarak kıyıya çıkartıldı. İlk müdahalesi yapılan genç, hastaneye kaldırıldı. Gençlerden birinin ölümün kıyısından alınarak müdahale edildiği anlar da cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde gencin sudan çıkartılması ve sahilde ilk müdahalenin yapılması yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber