Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...
Spor 07 Temmuz 2020 - 15:58 Yorum: 0

Boluspor’un ligde kalma mücadelesi devam ediyor

Gelecek sezon da yollarına TFF 1. Lig'de devam etmek istediklerini söyleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, "Son haftaya kalmak istemiyorum. Bu hafta...

Boluspor’un ligde kalma mücadelesi devam ediyor

Gelecek sezon da yollarına TFF 1. Lig'de devam etmek istediklerini söyleyen Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkcı, "Son haftaya kalmak istemiyorum. Bu hafta bu işi noktalamak istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'de kalma mücadelesi veren Boluspor, hafta sonu evinde Akhisarspor ile karşılaşacak. Ligin 32. haftasında deplasmanda oynadığı Fatih Karagümrük maçından 3-1 mağlup ayrılan ve puan tablosunda 15. sırada yer alan kırmızı beyazlı ekibin hedefi Akhisar karşısında mutlak 3 puan.

"2 maçı alıp ligde kalmak istiyoruz"

Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı, takımı ligde bırakmak için elinden geleni yapacağını belirterek, "Aslında sezona kötü başladık. Bu sene zor günler geçirdik. Geçiriyoruz da. Geçen hafta Hatayspor'u yendik. Bu hafta en az 1 puan beklediğimiz Karagümrük maçını maalesef kaybettik. 1 puan bile bizim için az görülürken, maçtan 1 puan da alamadık. Son 2 maçımız var. Tabii ki düşme sürecimiz şu an devam ediyor. Bu iki haftada özellikle teknik heyetime ve futbolcularıma çok güveniyorum çünkü iyi bir takım olduk. 2 maçı alıp ligde kalmak istiyoruz. O anlamda da hem taraftarımız hem de halkımız rahat olsun. Bu kötü günleri 2 haftada aşacağız ve takımı ligde bırakmak için elimden ne geliyorsa yapacağım" şeklinde konuştu.

"Bu hafta noktalamak istiyoruz"

Son haftaya bırakmadan kümede kalmayı bu hafta garantilemek istediklerini dile getiren Çarıkcı, "Öncelikle hedef son 2 maçımız. Belki bu hafta Boluspor'un kaderi belli olacak. Onun için bu hafta gözümüz kulağımız İstanbulspor - Osmanlıspor maçında olacak. Bir de Boluspor - Akhisarspor maçımız var. Son haftaya kalmak istemiyorum. İnşallah bu hafta bu işi çözmek istiyorum. Bu hafta bu işi noktalamak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber