Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:38 Yorum: 0

Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulun'ndan AB Projesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Gençler için Dijital Okuryazarlığa Erişimin Arttırılması"AB projesi...

Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulun'ndan AB Projesi

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından hazırlanan "Gençler için Dijital Okuryazarlığa Erişimin Arttırılması"AB projesi kabul edildi.

AKÜ'den yapılan açıklamaya göre, projede 8 farklı ülkeden 8 ortakları bulunduğunu belirten AKÜ Bolvadin Uygulamalı Bilimler YO öğretim üyesi Doç. Dr. Cantürk Kayahan, yüksekokul olarak projede ülkeyi temsilen yer almış bulunmakta olduklarını kaydetti.

Projenin açılış toplantısının Polonya’nın Varşova şehrinde, projenin öncü ortağı olan Innovative Institute tarafından düzenlendiğini belirten Kayahan, şöyle devam etti:

"Bu toplantıya yüksekokulumuzu temsilen Bolvadin Uygulamalı Bilimler YO öğretim üyesi ve Bolvadin Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Doç. Dr. Cantürk Kayahan ile Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunda görevli Arş. Görevlisi Fatih Bıyıklı katıldılar. Projenin diğer ortakları İspanya, Filipinler, Vietnam, Polonya, Sri Lanka, Yunanistan, ve Nepal olup, paydaş kuruluşlar da kar amacı gütmeyen, toplum yararına çalışan dernek ve birliklerdir."

Projenin kapanış toplantısı ise Eylül ayında Nepal’de yapılacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber