Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın İlköğretim Haftası mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın İlköğretim Haftası mesajı

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı İlköğretim Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, tüm öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, mesajında "Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, onlara en iyi imkânları sağlamaya çalışan ailelerimizin ve büyük gayretlerle hizmet veren öğretmenlerimizin yeni eğitim-öğretim yılı heyecanını ve coşkusunu yürekten paylaşıyoruz. İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak olan okul; bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan bir eğitim yuvasıdır. Eğitim sorunlarını çözen toplumlar her alanda gelişen toplumlar olmuştur. Ülkemizin gelişmiş ülkeler arasında yer alması yolunda hedefimiz; eğitim ve öğretimde kaliteyi artırmak olmalıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur. Yaşam boyu devam eden önemli bir süreç olan eğitim; bir milleti özgür, bağımsız ve sosyal toplum halinde yaşatır. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum" diye belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber