Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:28 Yorum: 0

Bozüyük Belediyesi ekipman yatırımlarını sürdürüyor

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin, Soğuk Asfalt Kaplama Makinesini incelemek üzere Arifiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Bozüyük Belediyesi ekipman yatırımlarını sürdürüyor

Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin, Soğuk Asfalt Kaplama Makinesini incelemek üzere Arifiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Arifiye Belediyesi'nde ilk olarak Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'yu makamında ziyaret eden Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin burada bir süre sohbet etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbette karşılıklı olarak belediye faaliyetleri, yatırımlar ve projeler hakkında görüşülerek fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan Karakullukçu özellikle ziyaretin sebebi olan ve asfaltlama işlerini kolaylaştıran Soğuk Asfalt Kaplama Makinesi hakkında misafirlerine bilgi verdi. Makamda yapılan görüşmenin ardından Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu misafirleri Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte asfalt şantiyesini gezerek incelemelerde bundu. Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt yenileme ve revize çalışmalarını kolaylaştırmak ve hizmetleri hızlandırmak amacı ile Soğuk Asfalt Kaplama Makinesini inceleyen Başkan Yardımcıları makine hakkında detaylı bilgi alarak soğuk asfalt yapılmış alanlarda saha incelemesinde de bulundular. Benzer bir sistem için Bozüyük'te gerekli çalışmaların yapılacağını belirten Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Avcıoğlu ve Keskin ziyaretin sonunda Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu'ya gösterdiği misafirperverlik ve ilgi için teşekkür ederek, ziyaretin anısına Bozüyük Metristepe Plaketi takdim ettiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber