Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

BTSO, üyelerini 2 ayda 7 yurtdışı fuarla buluşturdu

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Burkay: "Bursa iş dünyası, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile ihracatını arttırıyor"

BTSO, üyelerini 2 ayda 7 yurtdışı fuarla buluşturdu

BURSA (AA) - Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile 2014 yılında 23 fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bursa iş dünyası, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile ihracatını arttırıyor" dedi.

Burkay, yazılı açıklamasında, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında 2015 yılında 58 fuar organizasyonu düzenlemeyi hedeflediklerini, yılın ilk 2 ayında 7 fuar organizasyonu gerçekleştirdiklerini belirtti. 

Fuarlara iş dünyasının da yoğun ilgi gösterdiğini, Almanya, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri ve İtalya'da düzenlenen fuarlara katılan 350 firma temsilcisinin, bir taraftan BTSO ve KOSGEB'in desteklerinden faydalanarak sektörlerinde yaşanan son gelişmeleri incelerken, diğer taraftan da yeni ticari köprülerin temellerini attığını ifade eden Burkay, "BTSO üyeleri, yeni yılın ilk 2 ayında ev tekstili, inşaat, tekstil, gıda, züccaciye, eğitim ve ayakkabı sektörlerinde düzenlenen fuarlara katıldı. Bursa iş dünyası, Küresel Fuar Acentesi Projesi ile ihracatını arttırıyor" görüşünü iletti. 

Burkay, Küresel Fuar Acentesi Projesi kapsamında 2014 yılında 23 fuarda bine yakın iş dünyası temsilcisini yurt dışındaki prestijli fuarlarla buluşturduklarının altını çizerek, şöyle devam etti: 

"Bu yıl 58 fuar organizasyonunu takvime aldık. 2015 yılının ilk 2 ayında 7 fuarda 350'ye yakın iş dünyası temsilcisini yurt dışına taşıdık. Bu önemli bir adımdır. Bursa'nın ticaret hacmini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Küresel Fuar Acentesi Projesi ile firmalarımızın dünya ile entegre olmalarını ve yeni iş bağlantıları kurmalarını sağlıyoruz. Firmalarımızı, dünya markalarıyla buluşturmaya devam edeceğiz. Farklı sektörlerde düzenlenen fuar organizasyonlarımız tüm hızıyla devam edecek."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber