Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Şubat 2022 - 10:15 Yorum: 0

Buharkent Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

Aydın'ın Buharkent ilçesinde Gençlik Merkezi için yapım çalışmaları başlarken, Belediye Başkanı Mehmet Erol inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Buharkent Gençlik Merkezi’ne kavuşuyor

Aydın'ın Buharkent ilçesinde Gençlik Merkezi için yapım çalışmaları başlarken, Belediye Başkanı Mehmet Erol inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol'un talebi doğrultusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı işbirliği ile ilçeye kazandırılan Gençlik Merkezi için çalışmalar başladı. İnşaat bedelinin bir kısmının Buharkent Belediyesi tarafından karşılanan merkezin yer teslimi yapılırken, inşaatın kısa sürede tamamlanması hedefleniyor. Bölgeye giderek incelemelerde bulunan Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, "6 ay gibi kısa bir sürede burayı tamamlayarak Ağustos ayına yetiştirmeyi planlıyoruz" dedi.

Verdiği sözler arasında olan Gençlik Merkezi'nin yapım çalışmalarının başlamasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Erol, "Spor yatırımları kapsamında Gençlik Spor Bakanımız ile görüşüp böyle bir talebimiz olduğunu iletmiştik. Bakanımızın desteği ile talebimiz yerini buldu. Gençlik Merkezimizin bir kısmını biz karşılayacağız, inşaatımız başladı. İlçemizde böyle bir alana ihtiyaç vardı. Gençlerimize önem veriyoruz. Bu merkezimiz tamamlandıktan sonra birçok etkinlikler yapılacak. Halk eğitim kursları da burada yapılacak. Millet Bahçemize de çok yakın bir mesafede olacak. Kamilpaşa Mahallesi'nde merkezimizin ihalesi ve yer teslimi yapıldı. İnşaatımız başladı. İnşallah 6 ay içerisinde burayı tamamlayarak Ağustos ayında hizmete açacağız. Güzel bir tesisi ilçemize kazandıracağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber