Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Bursa 13. Kitap Fuarı, 14-22 Mart'ta kitap severleri ağırlayacak

BURSA (AA) - TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğince düzenlenen Bursa 13. Kitap Fuarı, 14-22 Mart tarihlerinde kitap severleri ağırlayacak.Bursa Uluslararası...

Bursa 13. Kitap Fuarı, 14-22 Mart'ta kitap severleri ağırlayacak

BURSA (AA) - TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğince düzenlenen Bursa 13. Kitap Fuarı, 14-22 Mart tarihlerinde kitap severleri ağırlayacak.

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılacak Bursa Kitap Fuarı, dolu bir programla kitapseverleri konuk edecek.

Aralarında İlber Ortaylı, Gülten Dayıoğlu, Can Dündar, Doğan Hızlan, İnci Enginün, Deniz Kavukçuoğlu, Hakan Bıçakçı, Doğu Yücel, Zeynep Oral, Ahmet Şık, Buket Uzuner, Yalvaç Ural, Bengi Semerci, Yekta Kopan, Hakan Akdoğan ve Üstün Dökmen’in de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve bilim insanı fuar süresince okurlarıyla buluşacak.

Fuarda 300 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla dokuz gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletisi ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 80 kültür etkinliği düzenlenecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber