Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

Bursa'da başarılı sporcular ve antrenörler ödüllendirildi

BURSA (AA) - Bursa'da 2014 yılında düzenlenen uluslararası şampiyonalarda dereceye giren 78 sporcu ile başarıda katkısı olan 37 antrenör ödüllendirildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden...

Bursa'da başarılı sporcular ve antrenörler ödüllendirildi

BURSA (AA) - Bursa'da 2014 yılında düzenlenen uluslararası şampiyonalarda dereceye giren 78 sporcu ile başarıda katkısı olan 37 antrenör ödüllendirildi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden (GSHİM) yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen törende konuşan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, törende yaptığı konuşmada, 2015 yılında bu sporculardan daha büyük başarılar beklediklerini belirtti.

Bursa'da okula giden 572 bin öğrencinin olduğunu, 70 bin üniversitesinin eklenmesiyle bu sayının 650 binleri aştığını dile getiren Karaloğlu, "Geleceğimiz gençlerimiz diyoruz. Hangi gencimiz? İyi yetişmiş, iyi donanımlı, vatanına, milletine, bayrağına bağlı, inançlı bir gençlik yetiştirebilirsek o zaman geleceğimiz gençlerimiz olacak. Biz gençliğimize güveniyoruz, seviyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Vali Yardımcıları Ahmet Hikmet Şahin, Bilal Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Turgut, TOFAŞ Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, kulüp başkanları ve yöneticileri ile antrenör ve sporcuların katıldığı törende Karaloğlu sporcu ve antrenörlerine çeyrek altın hediye etti. 

 

 

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber