Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 06 Ekim 2016 - 11:13 Yorum: 0

Bursa’da FETÖ’nün sendikasına operasyon: 13 gözaltı

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda Ufuk Sendikası Bursa il ve ilçe...

Bursa’da FETÖ’nün sendikasına operasyon: 13 gözaltı

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında yapılan operasyonda Ufuk Sendikası Bursa il ve ilçe temsilcilerinin aralarında bulunduğu 13 kişi gözaltına alındı.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullah Gülen'in talimatıyla 2014 yılında kurulan ve OHAL kapsamında KHK ile kapatılan Cihan Sen Konfederasyonu'na bağlı Ufuk Sendikası'na operasyon yapıldı. M.A., R.A., V.Ş., E.A., G.B., M.Ş., S.Ş., Ü.U., F.Ç., N.K., M.C., S.Ç. ve Y.Y. gözaltına alındı. Firari şüpheliler N.M. ile R.O.'nun yakalanmasına çalışılıyor. Kamu görevlisi olan ve OHAL kapsamında KHK'lar ile görevinden uzaklaştırılan şüphelilerin bazılarının BYLOCK programı kullandıkları, kapatılan derneklere üye oldukları ve FETÖ/PDY örgüt liderinin talimatı doğrultusunda Bank Asya'yı kurtarmak için bankaya para yatırdıkları tespit edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber