Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Kültür 18 Ağustos 2017 - 14:18 Yorum: 0

Bursa’da göletlere 376 bin sazan bırakıldı

Bursa'da bu yıl İznik, Nilüfer, Gemlik, Karacabey, Kestel, Gürsu, Harmancık, Orhaneli ve Yenişehir ilçelerindeki 14 göl ve gölete toplam 376 bin adet sazan...

Bursa’da göletlere 376 bin sazan bırakıldı

Bursa'da bu yıl İznik, Nilüfer, Gemlik, Karacabey, Kestel, Gürsu, Harmancık, Orhaneli ve Yenişehir ilçelerindeki 14 göl ve gölete toplam 376 bin adet sazan yavrusu bırakıldı.

Gıda Tarım İl Müdürlüğü, dünyada önem arz eden sportif balıkçılık turizmini teşvik etmek için göletleri balıklandırıyor. Bu yıl İznik, Nilüfer, Gemlik, Karacabey, Kestel, Gürsu, Harmancık, Orhaneli ve Yenişehir ilçelerindeki 14 göl ve gölete toplam 376 bin sazan yavrusu bırakıldı. Yetkililer, "Vatandaşlarımıza düşen görev, doğal göl ve göletlere bırakılan bu yavruların korunmasına yardımcı olunması ve bunların büyüyerek en azından bir kez üremesine fırsat sağlanmasıdır. Böylelikle ortamda doğal üreme döngüsü sağlanabilir" dedi.

Bursa’da göletlere 376 bin sazan bırakıldı

Bursa’da göletlere 376 bin sazan bırakıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber