Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Bursaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sonlardırdı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Özlüce...

Bursaspor, Eskişehirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

BURSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sonlardırdı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Özlüce Tesisleri'nde, Teknik Direktör Şenol Güneş gözetiminde basına kapalı gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda, müsabakanın taktik provası gerçekleştirildi.

Yeşil-beyazlılar, antrenmanın ardından karayoluyla Eskişehir'e hareket etti.

Antrenman öncesi bir anaokulunun öğrencileri, tesislerde teknik heyet ve oyuncularla bir araya geldi. "Bursa'nın Değeri Bursaspor" adlı ödev konusu kapsamında gelen öğrenciler, teknik heyet ve futbolcularla fotoğraf çektirdi. Okul idarecileri de Güneş'e çiçek ve plaket takdim ederek, başarılar diledi.

- Traore, baba oldu

Bursaspor'un Fransa doğumlu Malili orta saha oyuncusu Bakaye Traore'nin eşi, Bursa'da özel bir hastanede erkek bebek dünyaya getirdi.

Traore çifti, sağlıklı olduğu bildirilen bebeklerine "Bilal" adını verdi.

Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve İdari Menajer Adil Cenkçiler, Traore çiftini hastanede ziyaret ederek kutladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber