Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 06 Mayıs 2015 - 16:21 Yorum: 0

Büyükelçi Trenteseau Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti

Belçika Krallığı Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Büyükelçi Trenteseau Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti

MALATYA GÜNCEL - Belçika Krallığı Ankara Büyükelçisi Marc Trenteseau Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti..

Vali Kamçı, Büyükelçisi Trenteseau’ nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Devletimiz ve Hükümetimizin Belçika ili ilişkilerinin son derece iyi olduğunu belirtip kendisine hoş geldin dileklerini iletti.

Büyükelçi Trenteseau, İlimize ilk defa geldiğini ve kendisini kabullerinden dolayı mutluluk duyduğunu belirterek Vali Kamçı’ya teşekkür etti. Türkiye ile ilişkilerinin mükemmel olduğunu söyleyerek bu sebepten dolayı Türkiye’nin bu güzel şehrini, bölgesini ziyaret ettiğini dile getirdi. Bu bölgenin ekonomik açıdan çok gelişeceğine, böylelikle de buradaki yaşam kalitesinin daha da yükseleceğine inandığını ve kendisi gibi diğer ülkelerin büyükelçilerinin de buna inandığını, bu inançları nedeni ile daha birçok ülke temsilcisinin Malatya’yı ve bölgeyi ziyaret edeceğini söyledi. Bu ziyaretler sayesinde de ülkeler arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin daha da gelişeceğini belirtti.

Vali Kamçı düşüncelerinden dolayı Büyükelçi Trenteseau’ ya teşekkür ederek “Malatya Kayısısı”  ve ilimizi tanıtıcı materyaller hediye etti. Büyükelçi Trenteseau’da Vali Kamçı’ya Belçika’nın tanıtımını yapan ve Türkçe olarak hazırlanmış kitaplar hediye etti.

Büyükelçi Trenteseau, ilimizde bulunan kurum ve kuruluşları ziyaret etmek amacı ile valilik makamından ayrıldı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber