Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 01 Haziran 2015 - 15:44 Yorum: 0

Büyükşehir belediyesi Malatya'yı şantiyeye çevirdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Darende ilçesine bağlı değişik yerlerde yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir belediyesi Malatya'yı şantiyeye çevirdi

 Özellikle şiddetli yağışların ardından sel sularının tahrip ettiği yollar da yine finişerle asfaltlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Darende ilçe merkezinin en önemli arteri olan Kaymakamlık Caddesi’nin standartlara uygun bir hale getirilmesi amacıyla, öncelikle freze ile kazılarak yolun tesviyesi veriliyor. Freze ile sürdürülen çalışmaların ardından cadde finişer ile asfaltlanacak.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ayrıca, Aşağıulupınar Mahallesinde 2 kilometre, Ilıca Mahallesinde 1 kilometre, Şuğul mahallesinde 1 kilometre, Karaoğuz mahallesinde ise 500 metre finişerle asfalt serimi yapıldı.

Büyükşehir Belediyesinin, Darende ilçesinde yaptığı çalışmaları değerlendiren Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, muhtarlar ve vatandaşlar Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Başkan Eser: Her yer şantiyeye döndü

Büyükşehir Belediyesi’nin Darende’ye büyük hizmetler yaptığını belirten Başkan Eser, “Biz Büyükşehir olmasaydık bu imkanları nereden sağlayacaktık. Nereden bulacaktık. Büyükşehir Belediyemiz, Darende de hemen her noktada yol hizmeti yapıyor. Büyükşehir Belediyesine ne kadar teşekkür etsek azdır. Her yer şantiye, her noktada yol hizmetleri var. Senelerdir yapılmayan yollar yapılıyor. Senelerdir gelmeyen hizmetler vatandaşlarımızın ayağına geliyor. Allah razı olsun. Bunları unutmamak lazım. Bu büyük hizmetlerinden dolayı emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ederim” dedi.

Şuğul Mahalle Muhtarı Yunus Şahin: Daha önce çamurdan pislikten vatandaş evine ayakları çamur içerisinde gidiyordu. Sağ olsun, Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır bize gereken ilgiyi gösterdi ve yollarımızı bu durumdan kurtardı.  Mahallemizde yol genişletme çalışması da yapılıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a çok teşekkür ederim. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Her sorunumuza gerekli ilgiyi gösteriyorlar. Büyükşehir Belediyesinin bize katkıları çok büyük. Her sorunumuz çözülüyor. Mahallemiz temiz oldu.

Muhammed Sadık Doğru: 2004 yılından beri Malatya Darende Karaoğuz mahallesinde İmam Hatiplik yapmaktayım. Malatya Büyükşehir Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Mahallemizin yollarının halini imkan olsaydı da gösterebilseydik. Çok berbattı. Hizmetlerinde sınır tanımayan Malatya Büyükşehir Belediyesi mahallemize sıcak asfalt döşedi. Allah razı olsun. Rabbim başarılarının devamını dilesin.

Hasan Bozkurt: Daha önce yolarımızın durumu çok vahimdi. Büyükşehir Belediyesi olaya el attı. Şimdi görüyorsunuz şantiye gibi çok güzel bir çalışma, her şey dört dörtlük, Allah razı olsun. İşi gücü rast gitsin.

Yusuf Tatar: Daha önceden yollarımız çok bozuktu. Mahalle içi ve çevresi çok kötüydü. Şimdi güzel çalışmalar var. Allah razı olsun.

Hasan Özgül: Yollarımız önceden çok iyi değildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır sorunlarımızı yerinde gördü ve şuan yollarımız yapılıyor. Büyükşehir olmanın avantajlarından faydalanıyoruz.

Rasim Kurnaz: Köyümüz bir önce ki hali nerde şimdi ki hali nerede bu hali çok güzel. Her şey için teşekkür ederiz. Allah herkesin gönlüne göre versin. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber