Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor.

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Olur ilçesindeki yollarda bakım, onarım, yol genişletme ve stabilize çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Olur ilçesinde grup mahalle yollarında onarım ve stabilize çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, Eğlek Grup Yolu onarım çalışması kapsamında Eğlek, Beşkaya, Atlı, Kekikli, Keçili mahallelerinin 45 kilometrelik grup yolunun 20 kilometrelik bölümünde yol onarım çalışması yaparak, ulaşım standartlarını yükseltiyor. Grup yolunda yarma, dolgu ve stabilize çalışmaları devam ediyor. 20 kilometrelik bölümdeki yol çalışmalarının bu sezon bitirilmesi ve 2017 yılında da kalan 25 kilometrelik kısmın onarım çalışmasının yapılması planlanıyor.

Yine Olur ilçesinin yüzde 30'una hitap eden Beğendik Grup Mahalle Yolu ile Beğendik, Taşgeçit, Soğukgöze, Aşağı Çayırlı, Yukarı Çayırlı, Filizli, Gürünlü mahallelerinin yollarında 16 kilometrelik stabilize çalışması yapıldı.

Eğlek ve Beğendik grup yollarını kullanan mahallelerinin sakinleri söz konusu mahalle grup yollarında yapılan bakım, onarım ve stabilize çalışmasından ötürü Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Büyükşehir Olur’da yol yapıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber